Voor de intake- en behandelsessies ben je welkom in mijn praktijkruime aan huis aan de Viaductweg in Haren. Via de achterzijde van het woonhuis kom je in de praktijkruimte.

 

Vergoeding door gemeente

De praktijk heeft vanaf januari 2016 een contract met de Gemeente Groningen. Dit betekent dat psychologische zorg in de basis GGZ door alle gemeenten in de provincie Groningen vergoed wordt. Wanneer je gebruik wilt maken van een vergoeding door de gemeente, is er een verwijzing van de huisarts, medewerker CJG, of sociaal team nodig.
Mocht je geen verwijzing hebben, kun je natuurlijk ook terecht binnen de praktijk. Je moet de behandeling dan zelf betalen.

 

Behandelsessie

De kosten voor een behandel- of intakesessie van ongeveer een uur zijn € 80,-. Als je het prettig vindt, kan ik ook naar jou toekomen, bijvoorbeeld bij je thuis of op school. Dan hanteer ik, naast de kosten voor de sessie, een kilometervergoeding van € 0,19 per kilometer[1].  De rekening voldoe je na de behandeling.

 

Telefoon of Skype

Het is ook mogelijk om telefonisch of via Skype een behandelsessie te volgen. Heel handig en het kost je geen reistijd. De kosten hiervoor zijn 30,- per half uur.

 

Huiswerkopdrachten

Ter ondersteuning van de behandelsessies kan ik ook huiswerkopdrachten sturen per e-mail. Als ik deze retour heb ontvangen, geef ik je feedback per email. Kosten: € 30,-.

 

Kosten
Intake- en behandelsessies (duur ca. 1 uur) € 80,00 per sessie
Skype- of telefonisch consult € 30,00 per half uur
Mailsessie met huiswerkopdracht en feedback (optioneel) € 30,00 per mailsessie
Reiskosten bij behandeling aan huis of gewenste locatie € 00,19 per kilometer

[1] Gerekend vanaf “Viaductweg in Haren”

diamanten2

Voor concrete voorbeelden van hoe een behandeling eruit kan zien, klik hier